About us

Het gezicht achter de boutique is Fleur Festetics de Tolna. Zij studeerde op de TIO in Amsterdam en ging voor examens naar Cambridge, waar zij haar liefde Nicola Flagiello ontmoette. Waar zij zeven jaar (2010) geleden een winkel in Napels startte, begon het idee bij haar te groeien om de Italiaanse ambacht ook naar Nederland te brengen. Exact een jaar (2016) geleden besloot ze dat Clothingman niet langer in Amsterdam mocht ontbreken en maakte ze haar droom waar. Het Italiaanse modehuis biedt een tijdloze, trendbewuste lijn met casual en klassieke items en is hierdoor geschikt voor iedere gelegenheid.

De hele collectie in de winkel is nergens anders in Nederland te verkrijgen. De naam Clothingman is ontstaan in de periode waarin Nicola Flagiello zijn allereerste Engelse woorden leerde. De simpele woorden van de internationale taal kent vrijwel iedereen en weerspiegelen exact wat Clothingman uit wil stralen: voor iedereen toegankelijk.

Persoonlijke aandacht
Belangrijk is vooral de persoonlijke aandacht die men de klant mee wilt geven. Kenmerkend hierbij is de kleinschaligheid van Clothingman, die niet snel zal uitgroeien tot een onpersoonlijke organisatie met een commerciële boventoon. “Wij willen dat klanten onder het genot van een espresso de boutique weer tevreden verlaten na een goede, persoonlijke service waarbij Italiaanse ambacht centraal staat.”

De volledige collectie van Clothingman is verkrijgbaar op de Nieuwezijds Voorburgwal 349.

Na een winkels in Napels is onze eerste winkel met ons eigen merk Flagiello in Nederland.

FACEBOOK

  • Secure online payment

Copyright © 2020 Clothingman Italia | KvK 76547159 | Return policy | Privacy Policy | Terms and Conditions

× How can I help you?